Protester när Hells Angels skänkte mat till hemlösa

 

När Hells Angels skänkte mat till hemlösa välkomnades det av de flesta, men det blev också en hel del negativa reaktioner. Undra om samma personer som protesterat mot gåvan, skulle protestera lika mycket om gåvan var avsedd för en livsavgörande operation för deras barn?

Hells Angels (eller för att inte måla ut en hel grupp – några som tillhör dem) har kanske gjort en massa dumt, men nu gör de en god gärning. Är det inte så att man ska visa tacksamhet för det goda?

Nä, en del människor är så tokiga att de tycker att en enda dum handling definierar en person. Sen spelar det ingen roll vad de gör.

Återigen, tänk om det var dina barn som hade gjort en massa dumt, hade du vänt ryggen mot dem också och förkastad allt de gör eller säger? Eller hade du valt att visa gillande när de gör något gott?

3 kommentarer på “Protester när Hells Angels skänkte mat till hemlösa

 1. Det protesterna gällde var att det bara var svenska hemlösa som fick mat. Övriga, såsom mörka personer med brytning blev stoppade…
  // Kao

  • Det framkommer inte i den här artikeln, men hänvisa gärna till de uppgifterna. I artikeln ovan poängterar de bara att protesterna beror på vart pengarna kommer ifrån.

   • Aha.
    Nä, har inte artikeln. Detta hände tidigt i somras. Man menade att flyktingarna redan hade fått den hjälp de behövde men att våra hemlösa inte hade fått det i samma utsträckning. Till viss del kan jag hålla med i det resonemanget.

    // Kao

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s